Sou a: Inici / Notícies / "Paisatges del Passat" als aparadors del centre històric

"Paisatges del Passat" als aparadors del centre històric

Fins al 20 d'abril es pot veure l'exposició de fotografies del concurs Paisatges del Passat als aparadors dels comerços del centre històric.

L’Ajuntament de Tremp, amb la col·laboració dels comerços del centre històric de Tremp, exposa fins al 20 d’abril un total de 40 fotografies que pertanyen a les edicions 2015 i 2016 del Premi Paisatges del Passat.

La idea és aprofitar el patrimoni natural i paisatgístic de la nostra zona per posar-lo en valor conjuntament amb el comerç local, que és qui dona vida als nostres pobles. Es vol que a través d’un reclam cultural, com és l’exposició fotogràfica, es conegui el comerç de proximitat, aquell que trobem dia a dia al nostre voltant, igual que els paisatges, i que és el que ens aporta la identitat com a poble.

A banda de l’exposició, s’ha elaborat un díptic que serveix com a guia per veure quina obra està ubicada en cada comerç però que al mateix temps funciona com a recull de segells de la visita de les diferents fotografies i que un cop tot omplert es diposita a la recepció de l’ajuntament i es farà un reconeixement a tots els participants.

Paral·lelament, s’ha fet una campanya a les xarxes socials on s’anima a fer-se una fotografia a l’aparador del comerç amb l’obra exposada i etiquetar l’Ajuntament de Tremp. Una iniciativa que compta amb premi, ja que tots els participants entraran en un sorteig.

Aquesta acció vol donar a conèixer i fomentar la visita al nucli històric de Tremp i els comerços que en formen part.

Accions del document