al contingut a la navegació Informació de contacte

Concert amb New Band Experience

Activitat inclosa dins de la iniciativa Cap Butaca Buida

CAP BUTACA BUIDA

Dissabte 16 de març,omplim els teatres!


El proper 16 de març tenim una cita al calendari i un gran repte col·lectiu: aconseguir que s'omplin les platees dels teatres d'arreu de Catalunya per homenatjar com mai les arts escèniques. Un sold out massiu, inèdit al món, i amb un protagonista principal destacadíssim: tu. Només has de triar la teva butaca, seure i gaudir de l’espectacle. La resta serà història.

Preu entrada: 5€; venda a la web entrapolis.com i a l'Ajuntament de Tremp

Gustavo Rocha - nascut a Buenos Aires, Argentina. Inicia els seus estudis musicals a l'escola de música moderna S.A.D.E.M. Es trasllada a Barcelona i acaba els seus estudis musicals al Taller de Músics on és professor de guitarra actualment.

Ha participat en festivals com Jazz de Barcelona, Blues de Reus, Senglar Rock, etc.

Ivan Ulitzka va néixer i créixer a Frankfurt, Alemanya. Va començar a tocar el saxo als 16 anys i als 23 se'n va anar a Anglaterra a estudiar al London College of Music. Després de tocar en projectes i bandes a Anglaterra va decidir canviar i viure a Barcelona. Durant la primera dècada dels 2000 va estar actiu a Barcelona, fins que el 2012 es va traslladar a viure al Pallars, on resideix actualment, i segueix tocant el saxo i altres instruments.

Jorge Lauzurika, de Vitoria Gasteiz, tocant amb grups de música des de l'adolescència, ho combina amb la pràctica d'esports de muntanya. Ha trobat al Pallars el lloc on poder realitzar les seves dues passions, la muntanya i la música.

Henry "Babu" Joseph - nascut a Bangalore, Índia. Va començar a tocar la guitarra i cantar amb 12 anys. És bàsicament músic autodidacta però va fer alguns cursos de cant, guitarra i teoria de música moderna al Taller De Músics, L'Aula de Música Moderna i Jazz i Eòlia. Es dedica com a músic professional a l'Índia i a Israel. Es trasllada a Barcelona, treballa com a professor d'anglès, forma una banda de blues i tocant al Festival de Blues de Badalona, a Harlem Jazz Club, Bikini, Otto Zutz i Cafe Belgrado. Ara viu entre Barcelona i La Pobla.

Equipaments relacionats

Espai Cultural la Lira
  • Què Cultura Música
  • Quan 16/03/2024 de 19:30 a 21:00
  • On Espai Cultural la Lira
  • Email
  • Telèfon de contacte 973650005 ext.338
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal