al contingut a la navegació Informació de contacte

Concert: BALKAN PARADISE ORCHESTRA

Les noies del grup Balkan Paradise Orchestra ens oferiran una posada en escena impactant, enèrgica i festiva, que farà que la BPO empatitzi amb el públic i emprengui un viatge col·lectiu on l’emoció, la força i el moviment incansable d’aquest equip d’onze instrumentistes de vent i percussió es transmeti des de l’inici fins al final del concert.

  • Concert: BALKAN PARADISE ORCHESTRA
  • 2021-03-04T20:00:00+01:00
  • 2021-03-04T21:30:00+01:00
  • Les noies del grup Balkan Paradise Orchestra ens oferiran una posada en escena impactant, enèrgica i festiva, que farà que la BPO empatitzi amb el públic i emprengui un viatge col·lectiu on l’emoció, la força i el moviment incansable d’aquest equip d’onze instrumentistes de vent i percussió es transmeti des de l’inici fins al final del concert.

Preu entrada: 12€; anticipada: 8€; menors de 30 anys: 6€

Venda d'entrades a la web

Balkan Paradise Orchestra neix a principis del 2015 als carrers de Barcelona. La banda ha anat demostrant actuació rere actuació que és una banda única i trencadora. És una formació que, composta per onze instrumentistes de vent i percussió, dona un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país.

Espai Cultural la Lira