al contingut a la navegació Informació de contacte

Concert de Fi d'Any amb la Filharmònica de Berlín i Jonas Kaufmann

Concert en DIRECTE. La Filharmònica de Berlín amb Jonas Kaufmann

Concert en DIRECTE. La Filharmònica de Berlín amb Jonas Kaufmann

Preu entrada: 15€; anticipada: 12€. Venda d'entrades a la web: https://www.entrapolis.com/entrades/concertdefidany i a la planta baixa de l'Ajuntament de Tremp.

Acompanyat per la Filharmònica de Berlín, Jonas Kaufmann acomiadarà l'any amb un concert únic des del Berlin Philharmonie Concerthouse.

Per celebrar la nit de Cap d'Any, la Filharmònica de Berlín i el director titular Kirill Petrenko presenten un emocionant programa amb el tenor Jonas Kaufmann com a convidat especial.

A partir de les 17.30 hores del diumenge 31 de desembre, la Filharmònica de Berlín oferirà el seu Concert de Nit de Cap d'Any en directe en uns 350 cinemes dels països de parla alemanya i de molts altres països europeus.

Per celebrar el cap d'any, Kirill Petrenko, aclamat per les seves interpretacions de Wagner al Festival de Bayreuth i en altres llocs, dirigeix ​​el primer acte de la Walküre de Richard Wagner, un triangle turbulent amorós caracteritzat per la venjança de sang, l'inciest i la felicitat definitiva de l´amor.

Jonas Kaufmann apareixerà en un dels seus papers característics com el tràgic heroi Siegmund, apassionat, radiant i combatiu en mesura desigual.

També participaran Vida Miknevičiūtė al paper de Sieglinde i Georg Zeppenfeld com a Hunding. El programa s'obrirà amb l'òpera Tannhäuser de Wagner, que encapsularà la festivitat, el fervor i l'erotisme resplendent de la trama.

Equipaments relacionats

Espai Cultural la Lira