al contingut a la navegació Informació de contacte

Cucaestiu: Castells de sorra i jocs tradicionals

Vine a jugar el dimarts de 18h a 21h

CONSTRUÏM CASTELLS DE SORRA

Taller infantil i creatiu amb una sorra màgica

Els nens i nenes a partir de 4 anys s’endinsaran en un castell i podran jugar a construir estructures amb diferents sorres de colors molt vius. Per fer-ho utilitzaran motlles de muralles, teulades o ponts, a més de xurros i rodets per fer més fàcil la construcció.

Jugaran amb un material innovador que té el tacte de la sorra, però la consistència de la plastilina!

A més a més omplirem la plaça amb 45 jocs tradicionals repartits en sis estructures de fusta!!! Aquests jocs faran que els nens i nenes, així com els pares i mares, potenciïn l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre ells. Es tracta de jocs lliures, els nens decideixen per si mateixos si volen fer una carrera de sacs o bé jugar a estirar la corda, practicar amb els diàbolos o provar a caminar amb les xanques, entre molts altres jocs.

JOCS TRADICIONALS

A més a més hi haurà 45 jocs tradicionals repartits en sis estructures de fusta!!! Aquests faran que els nens i nenes a partir de 3 anys, així com els pares i mares, potenciïn l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre ells. Es tracta de jocs lliures, els nens decideixen per si mateixos si volen fer una carrera de sacs o bé jugar a estirar la corda, practicar amb els diàbolos o provar a caminar amb les xanques, entre molts altres jocs.

Carrer Barcelona (lateral Lira)
  • Què Cultura infantil familiar
  • Quan 22/08/2023 de 18:00 a 21:00
  • On Carrer Barcelona (lateral Lira)
  • Email
  • Telèfon de contacte 973650005 ext.338
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal