al contingut a la navegació Informació de contacte

Cucaestiu: Espai Bebès i jocs gegants

Vine a jugar el dimarts de 18h a 21h

Espai Bebès:

Els nens i nenes de 0 a 3 anys s’endinsaran en una bombolla de sensacions formada per 15 plafons/jocs de 7m de diàmetre de terra tou pensat exclusivament per a ells.

Mitjançant el joc estimularan diferents sentits (tacte, oïda, vista,…). Cada plafó proposa un joc diferent que els més petits hauran de superar amb l’ajuda dels pares. En un dels jocs, hauran d’obrir i tancar cremalleres, botons, Velcros,… En un altre, hauran de posar i treure pilotetes de mides i colors diferents, en d’altres hauran de posar i treure peces imantades, amagar-se en una caseta fosca, buscar la cuca amagada a les finestres, tocar el xilòfon gegant,….

A més a més hi haurà balancins, construccions i peluixos gegants al terra tou per exercitar la psicomotricitat!!!

Jocs gegants: 

Es tracta d’un bloc de 15 jocs gegants, atractius i educatius per a tots els gustos i edats. Així doncs, un simple joc de taula que es converteix en un gran taulell.

Podeu trobar-hi jocs com ara el quatre en ratlla de més d’un metre d’alçada, el joc del qui és qui de 2 metres de llargada, el joc de l’oca, un joc de pesca i altres jocs per desenvolupar l’enginy, la memòria i l’habilitat. Tots ells de gran tamany.

Carrer Barcelona (lateral Lira)
  • Què Cultura infantil familiar
  • Quan 18/07/2023 de 18:00 a 21:00
  • On Carrer Barcelona (lateral Lira)
  • Email
  • Telèfon de contacte 973650005 ext.338
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal