al contingut a la navegació Informació de contacte

Fira del Corder

"Pallars Terra de Corder" es presenta, el 2021, com un aparador de la gastronomia pallaresa i l'artesania de proximitat, amb diferents propostes entorn al corder que s'allarguen tot el més de maig.

 • Fira del Corder
 • 2021-05-08T00:00:00+02:00
 • 2021-05-09T23:59:59+02:00
 • "Pallars Terra de Corder" es presenta, el 2021, com un aparador de la gastronomia pallaresa i l'artesania de proximitat, amb diferents propostes entorn al corder que s'allarguen tot el més de maig.

FiraTremp ha organitzat un esdeveniment adaptat a la situació sanitària, que inclou diferents propostes que volen promocionar i posicionar el Corder del Pallars com l'emblema gastronòmic del Pallars Jussà.

D'aquesta manera, el dia 8 de maig tindrà lloc un petit mercat firal on s'instal·laran durant tota la jornada un màxim de 15 productors agroalimentaris i artesans de proximitat. A més, per incentiva la mobilitat entre els visitants s'organitzen dues activitats complementàries:

 • un taller infantil de feltre mullat i
 • un contacontes Kamishibai del llibre Xisca, que tremoles?, de l'autora pallaresa Vanesa Freixa. (per a més info i inscripcions feu clic als enllaços)
 • La setmana prèvia a la Fira, del 3 al 8 de maig, 25 productors alimentaris i artesans del Pirineu, així com algun més vinculat a les fires del nostre municipi, exposaran en diferents aparadors del comerç local una mostra del seu producte. Aquesta mostra vol posar en valor i reconèixer la importància del teixit comercial i el seu paper com a eix vertebrador de les ciutat del Pallars, en aquest cas la de Tremp. Us animem a visitar les botigues i descobrir-hi aquests petits expositors que son tastets del que recull FiraTremp. Els teniu detallats al programa.

  Així mateix, tant per al dia 8 com per al dia 9, set restaurants de Tremp cuinaran la Cassola de corder amb verdures de primavera al perfum del Pallars per a qui tothom que ho desitgi pugui comprar-la per gaudir a casa. Ja podeu reservar les vostres racions aquí (dissabte) i aquí (diumenge).

 • Finalment s'han organitzat una sèrie de sortejos a tota la comarca per incentivar el consum de carn de corder, amb les carnisseries, restaurants i els bars de la ciutat de Tremp. Podeu consultar tots els detalls al programa

  PROGRAMA

Tremp