al contingut a la navegació Informació de contacte

Pere Martínez presenta Records

Pere Martínez, una de les veus més interessants del panorama musical nacional presenta cançons catalanes adaptades a ritmes flamencs.

El divendres 21 d'abril a les 20:30h Pere Martinez presenta l'espectacle Records. Pere Martínez, una de les veus més interessants del panorama musical nacional presenta cançons catalanes adaptades a ritmes flamencs.

Preu entrada: 10€; anticipada: 8€

Pere Martínez, cantaor flamenc, recull en aquest concert cançons; flamenques i en català. Les cançons catalanes són de diversos cantautors (Serrat, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor...) i les reinterpreten amb un aire flamenc. L'adaptació de les cançons als ritmes flamencs, el toc d'un guitarrista flamenc modern i l'expressió flamenca de la veu de Pere donen a la cançó catalana un aire flamenc, més passional i més emotiu musicalment que s'arrodoneix amb la percussió i el baix al format mitjà del concert. El resultat és molt orgànic i s'ha rebut amb gran expectació entre el públic. A més al concert, té lloc la cançó flamenca i s'uneixen així dos gèneres que veurem que no queden tan allunyats.

El cantaor Pere Martínez, és una de les veus més interessants del panorama musical nacional. Tant per les seves participacions en diversos projectes allunyats del flamenco clàssic, del que parteix la seva base musical, com pel seu camí artístic. Podem dir que estem davant d’un cantaor heterodox, a qui la seva inquietud ha portat a donar veu a músiques de gèneres molt diversos que busquen la veu flamenca en el seu concepte artístic.Ha cantat acompanyat de la orquesta OBC en diferents concerts estrenats a l’Auditori de Barcelona, interpretant música simfònica contemporània.. Això l’ha portat a cantar per Alemanya, Hongria, França, Rússia, Corea, la Índia, Algèria, Colòmbia, Xile, Cuba i Canadà, entre d’altres.

Equipaments relacionats

Espai Cultural la Lira
  • Què Cultura Música Tremp
  • Quan 21/04/2023 de 20:30 a 21:30
  • On Espai Cultural la Lira
  • Email
  • Telèfon de contacte 973650005 ext.338
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal