al contingut a la navegació Informació de contacte

SONGS&HITS. Viu el Nadal amb el Cor!

amb l'Orfeó Lleidatà i el seu director Pol Pastor. Preu entrada: 12€; anticipada: 10€ Venda d'entrades a la web https://www.eventbrite.es/myevent?eid=761066820347

SONGS&HITS 2023

L’espectacle més exitós del Cor de l’Orfeó Lleidatà, amb prop de 10.000 espectadors a Lleida en nou anys consecutius, arriba al centre cultural La Lira de Tremp. Renovat i ple d’energia positiva per continuar revolucionant la música coral, incorporant grans èxits del pop, rock i gòspel, sense oblidar les trencadores versions de clàssics nadalencs com Fum, fum, fum i El noi de la mare.

L’acompanyament instrumental anirà a càrrec de Carlos Cerezo a la guitarra elèctrica,Jordi Rexach al baix elèctric, Josep Maria López a la bateria i sota l'atenta direcció de Pol Pastor, que també els acompanyarà al piano

Cor de l'Orfeó Lleidatà

Fundat l’any 1861, és una de les agrupacions corals en actiu més antigues de l'estat. Al llarg de la seua llarga història ha realitzat actuacions per tot Catalunya, a la resta de l’estat, i a França, Itàlia, Andorra, Suïssa, Alemanya, Txèquia i Hongria. El repertori del Cor és ben divers i polifacètic, i recorre la música religiosa, la cançó popular, els musicals, i un llarg etc, sent precursor dels negres espirituals als anys 60 a l’estat espanyol, del cant gregorià, de la cançó popular i d’autors catalans contemporanis.

Entre les produccions més recents hi destaca el Cant de les Estrelles d’Enric Granados conjuntament amb l’Orfeó Català a l’Auditori Enric Granados i al Palau de la Música Catalana (2011), el Mozart Rèquiem al Teatre de La Llotja (2012), la Gran missa en Do m de Mozart (2015), el Carmina Burana de Carl Orff amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida al teatre de La Llotja de Lleida (2018), i Dancing Vivaldi (2021) amb l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles i la companyia PAR en dansa de Terrassa en una gira per diversos teatres i auditoris de Catalunya.

També cal destacar produccions de caire més innovador com Blanc (2013) i En català si us plau (2014), Songs.cat (2017), Spiritual (2021), Mare Terra (2022) o l’exitós Christmas&Hits.

Des de 2022 és Cor resident del Teatre de la Llotja de Lleida

Pol Pastor, director del Cor de l’Orfeó Lleidatà

Director, pianista i professor, va néixer l’any 1987 a Santa Coloma de Queralt. S’ha format a l’ESMUC, obtenint el Grau superior de direcció coral i orquestral, ha realitzat estudis de Postgrau al Vienna Conservatory, i ha treballat amb directors com Jordi Mora, Johan Duijck, Maximilian Čenčič o Lluís Vila. Ha dirigit diferents corals d’Igualada, Barcelona, Terrassa, Sabadell o Sant Cugat, així com la Banda del Conservatori Municipal de Barcelona.

Actualment, dirigeix la Banda Simfònica de Terrassa, la Coral Xalesta de l’Hospitalet, l’Agrupació Coral de Matadepera, el Cor Oh! de Santa Coloma de Queralt, i des de 2022 és el director del l'Escola Coral i del Cor de l'Orfeó Lleidatà.

Equipaments relacionats

  • Què Cultura Música Gent Gran Joves familiar
  • Quan 03/12/2023 de 18:30 a 20:00
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal