al contingut a la navegació Informació de contacte

Temps de col·laboratoris: Impulsant la innovació social digital en l’àmbit local a Tremp

Jornada per apropar la innovació social digital a la societat

El Col·laboratori Catalunya, una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, organitza la jornada “Temps de col·laboratoris: Impulsant la innovació social digital en l’àmbit local”, que tindrà lloc al municipi de Tremp, el dimarts 16 d’abril, de 10h a 15h a l’Epicentre Geoparc de Tremp.

En la primera part de la sessió, es presentarà l’efecte Col·laboratori a través de l’exposició de projectes d’innovació social digital desenvolupats a terres pirinenques en territoris com ara Sort, Tremp, La Seu d’Urgell, la Vall d’Aran, la Vall de Boí i el Pont de Suert, però també a d’altres comarques com el Solsonès i el Berguedà.

Seguidament, la jornada oferirà un espai de cocreació guiat, on es generarà un mapatge col·lectiu en el qual les persones assistents podran aportar el seu coneixement del territori, identificant iniciatives, projectes, institucions i espais d’interès per al foment de la innovació social digital i la generació de sinergies. Després d’un dinar de treball conjunt, la sessió continuarà a l’Epicentre de Tremp, on els assistents provaran dues experiències immersives mitjançant la realitat virtual.

El cicle Temps de col·laboratoris neix de la voluntat de la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya d’apropar la innovació social digital a la societat i la seva quàdruple hèlix per, entre d’altres, utilitzar les tecnologies digitals de manera efectiva, millorar la seva gestió, promoure la participació ciutadana i fomentar el desenvolupament local i la col·laboració interinstitucional. L’objectiu de la sessió és connectar agents d’innovació i donar a conèixer projectes i metodologies que situen la ciutadania al centre per tractar de forma més eficient els reptes socials actuals.

Consulta el programa: Temps de col·laboratoris: Impulsant la innovació social digital en l’àmbit local a Tremp - Col·laboratori Catalunya (colabscatalunya.cat)

Epicentre
  • Quan 16/04/2024 de 09:30 a 15:00
  • On Epicentre
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal