al contingut a la navegació Informació de contacte

10à edició de Biblioteques amb DO

Una edició que posa l’accent en la cultura del vi i el medi ambient

DIVENDRES 28 GENER 2022

Aquesta iniciativa, que arriba a la 10è edició, vol acostar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya un tret distintiu i autòcton amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn al qual s’adreça. En el cas de Tremp, la programació compta amb el suport del programa comarcal que desenvolupa el mateix Ajuntament de Tremp Al teu gust, aliments del Pallars i del Geoparc Orígens – Geoparc Mundial de la UNESCO.

En aquesta ocasió, el Servei de Biblioteques posa l’accent en la cultura del vi i el medi ambient. Així, les activitats que es proposen al programa hi estan directament relacionades; començant per l’activitat transversal que tindrà lloc el dia 17 de febrer, a les 18:30h, Viticultures contra el canvi climàtic, a càrrec de Miguel Figini, formador i comunicador especialista en vins de Catalunya.

S’emmarca en el mateix programa de Biblioteques amb DO la sessió virtual del Club de lectura que condueix Albert Puiggròs i la tertúlia serà al voltant de la novel•la Terra aspriva: un western de Sebastià Bennasar.

Com és habitual, també es programen activitats infantils, seran un taller de manualitat amb elements del vi  a càrrec de Pepa Lloan, el dia 10 i l’Hora del Conte, el dia 25, que serà “El raïm i la guineu i altres faules” a càrrec de Sheila Carmona.

Finalment, el Geoparc Orígens ofereix l’activitat Maridatge de paisatge, vi i llibre, amb fotografies a través de la xarxa social Instagram i que es podrà fer durant tot el mes de febrer i en què es realitzarà un sorteig de dues experiències d'eno-caiac a l'embassament de Terradets.

La inscripció a totes les activitats serà obligatòria i es pot fer a través de la web entrapolis.com  i a través de les pàgines web i xarxes de @Bibliotremp @ATGPallars i @geoparcorigens es podran conèixer les actualitzacions i possibles canvis de darrera hora a causa de la situació sanitària.