al contingut a la navegació Informació de contacte

Arrenca el CordeVi amb una quinzena de propostes per a tots els gustos

Aquest divendres, Dani Nel·lo portarà a la Lira de Tremp el seu projecte “Los Saxofonistas salvajes II” per donar el tret de sortida al festival.

DIMECRES 28 SETEMBRE 2022

Aquest cap de setmana, el festival Vianda de la Pobla de Segur, ha obert la temporada de fires de tardor del Pallars, que recuperen la total normalitat un cop superada la pandèmia. Aquesta i la resta de fires són el fil conductor del festival CORDEVI, que enguany arriba a la seva 5a edició.

El plat fort d’aquest inici de festival és un concert a la Lira de Tremp, a càrrec de Dani Nel·lo i el sextet de músics que han treballat amb ell des de l’inici del projecte “Los saxofonistes salvajes”. Els que comprin l’entrada al concert gaudiran d’un val de 7 euros a bescanviar en qualsevol dels establiments de Tremp que ofereix els “paquitos”, els autèntics entrepans de corder. Podeu consultar aquí l’oferta:                                                                           

https://festivalcordevi.cat/wp-content/uploads/2022/09/PAQUITOS_2022_ok.pdf

Fins el 13 de novembre, el festival CORDEVI ha programat una sèrie d’activitats per a tots els públics que van des de visites a explotacions i experiències gastronòmiques fins a jornades tècniques i cursos de cuina.

Les principals novetats d’aquesta edició són d’una banda, les “Viniverses” unes converses disteses amb una copa de vi a la mà per reflexionar i parlar sobre reptes individuals i col·lectius i sobre les maneres d’afrontar-los. Seran un total de tres propostes que comptaran amb música, dansa o poesia en entorns singulars del municipi de Tremp. I d’altra banda, la incorporació de PallarsClick[1] com a plataforma de reserves i venda d’entrades, en una aposta clara pel suport a les empreses locals.

Tota la informació sobre el programa a www.festivalcordevi.cat [2]

[1] Pallars Click és un sistema de reserves on-line per a les activitats de turisme i oci dels Pallars que sorgeix el 2021. A la web www.pallarsclick.com hi trobareu disponibilitat en temps real d’una àmplia oferta d’allotjaments, d’activitats, d’entrades als museus, de restaurants i d’esdeveniments. Us permetrà fer reserves a qualsevol hora, des de casa o des d’on vulgueu, amb confirmació immediata.La plataforma Pallars Click està impulsada per l’agència de viatges receptiva Pirineu Emoció, de la Pobla de Segur.
[2] El cordevi és un festival gastronòmic que es duu a terme durant la tardor al Pallars, al voltant de diferents esdeveniments firals. Agrupa més d’una quinzena d’activitats singulars que van des d’experiències gastronòmiques fins a concerts i jornades tècniques que posen en valor la gastronomia i els productes del territori.