al contingut a la navegació Informació de contacte

Arrenca la segona edició de Tribulossi, Festival Poètic de les Arts

L’acte de commemoració del Dia Mundial de la Poesia donarà el tret de sortida.

Olor de menta, foto NORA BAY
Olor de menta, foto NORA BAY

DILLUNS 11 MARÇ 2024

El proper 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia. A Tremp se centralitzen els actes a la biblioteca pública Maria Barbal. A les 18.30h es procedirà al recital de poemes de Vicens Andrés Estellés, en diverses llengües, per part del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Acte seguit, es podrà gaudir de l’espectacle del cicle Balla’m un Llibre Olor de Menta de la companyia La Súbita a partir de poemes de Brossa. Amb aquesta proposta que mescla poesia i dansa contemporània quedarà inaugurada la segona edició del Tribulossi.

Aquest 2024 el festival ret homenatge al poeta Benet Rosell, en un acte a l’espai Cultural la Lira previst pel dissabte 25 de maig. El mateix dia al matí, a la plaça de Capdevila, la companyia valenciana de circ Capicúa presentarà el seu espectacle Nushü. Una mica més tard, al safareig de Tremp descobrirem la pintura mural que l’artista Peter Allan Hull haurà fet a partir d’un poema de Xavier Macià.

El Tribulossi concentrarà la seva programació el cap de setmana del 24, 25 i 26 de maig però abans, les escoles de primària del municipi ja hauran participat dels tallers de poesia impartits per Josep Pedrals.

Poc a poc s’anirà fent pública la programació, si voleu estar al dia del que passa, podeu consultar la web del Tribulossi a www.tribulossi.cat.