al contingut a la navegació Informació de contacte

Assessoraments al Jussà per enfortir el comerç de proximitat

L’Ajuntament de Tremp ofereix una formació personalitzada als establiments comercials i de serveis dels municipis del Pallars Jussà.

DIVENDRES 02 JULIOL 2021

Des del projecte de dinamització comercial #FemPallars, l’Ajuntament de Tremp organitza un programa d’assessoraments individuals adreçats a petites empreses de comerç i serveis de la comarca.

Es tracta d’una proposta d’acompanyament i formativa que sorgeix dels resultats de l’enquesta de consum que es va fer al sector públic, i també per donar resposta a alguns dels indicadors que han sortit a l’enquesta al comerç per avaluar l’impacte de la crisi de la Covid19.

Els assessoraments versaran sobre àmbits com la imatge del punt de venda, el mix comercial, la comunicació, la fidelització de la clientela o la transformació digital.

En total el programa ofereix 30 assessoraments per als establiments comercials i de serveis de tota la comarca del Pallars Jussà. Les empreses interessades s’hi podran acollir de forma gratuïta a través d’una inscripció obligatòria (https://forms.gle/5ZokbdAYJ5paoT1h8). En cas que hi hagi major demanada, s’assignaran les 30 places per rigorós ordre d’inscripció.

Aquesta acció està finançada pel programa Treball a les 7 comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya.