al contingut a la navegació Informació de contacte

Celebra el Sant Jordi a Tremp

Del 22 al 24 d'abril participa de les propostes culturals

DIJOUS 21 ABRIL 2022

Aquest Sant Jordi arriba carregat de propostes culturals. D'una banda, la Biblioteca Pública Maria Barbal organitza, com cada any, la revetlla de Sant Jordi el divendres 22 d'abril. Durant tota la tarda, a partir de les 17h, a la rambla del Dr. Pearson, es faran sessions de contes per a infants a carrec de Mai Tant intercalant presentacions de llibres.

La mateixa biblioteca us anima a participar a la seva campanya a les xarxes #jorecomano fent-vos una foto amb un llibre i publicant-la a xarxes socials etiquetant la @bibliotremp.

El dissabte 23, de bon matí, es podrà gaudir amb les parades de llibres de les tres llibreries de la ciutat; les de roses de les floristeries i les propostes de les artesanes entorn la diada.

L'entitat Xarxa Tremp us proposa un espectacle de carrer Dragon JAM, el clown lleidatà que ens fa riure més, a les 18h a la rambla Dr. Pearson. I a les 22h, continuarem amb l'humor del monologuista El Sevilla que presenta l'espectacle La vida es rocanrol a la Lira.

L'endemà, el Casal Cultural us proposa vermut i sardanes a la seva seu social a la plaça de Catalunya per acabar les celebracions.

Per la seva banda, el Comerç Associat de Tremp ha engegat una campanya de sortejos de vals de descompte per Sant Jordi que ja va començar el 18 d'abril i finalitzarà el dissabte 23.