al contingut a la navegació Informació de contacte

Celebrem el Dia Mundial de la Bicicleta

L’Ajuntament de Tremp en col·laboració amb les entitats vinculades al món del ciclisme commemoren aquesta data

DILLUNS 23 MAIG 2022

La regidoria de participació ciutadana de l’Ajuntament de Tremp està celebrant cada mes dies mundials o internacionals rellevants.

Així, es va començar l’any celebrant el Dia Mundial de la Ràdio i s’ha continuat amb el Dia Internacional de les Dones, el de la Dansa o el darrer, aquest passat dissabte, el Dia Mundial de la Diversitat Cultural.

El proper 3 de juny celebrarem el Dia Mundial de la Bicicleta amb una jornada amb propostes diverses. D’una banda, es donarà el tret de sortida a la celebració amb la descoberta del mural commemoratiu a la zona del pumptruck que s’ha encarregat a l’artista trempolina Mar H. Teruel coneguda a les xarxes com @pintocoses.

Després d’aquesta acció, s’iniciarà una pedalada urbana organitzada conjuntament per la Unió Ciclista Tremp i l’entitat Lo Podall que finalitzarà a la rambla del Dr. Pearson amb un berenar saludable a base de fruita en col·laboració amb el projecte Hàbits Saludables de la Diputació de Lleida.

A les 18h, a l’Epicentre, tindrà lloc una xerrada divulgativa sobre Com prevenir lesions esportives amb l’expert en biomecànica de la bicicleta Manel Terés i el metge especialista en medicina esportiva, el dr. Roger Poblet.

Amb aquesta celebració es vol posar en valor la bicicleta i tots els seus beneficis tant a nivell de salut, oci i mobilitat. Un element que a la nostra ciutat ha pres important volada arrel del gran nombre de persones que venen a recórrer el nostre territori pedalant.