al contingut a la navegació Informació de contacte

Circuit Nòmada de Fira Tàrrega arriba a Tremp

El projecte per donar espais a les companyies programades a FiraTàrrega 2020 arriba a Tremp en la programació del cicle Nits a la Fresca

DILLUNS 26 JULIOL 2021

El proper dijous, en el marc de la programació cultural d’estiu Nits a la Fresca, arriba a Tremp l’espectacle Absurd de la cia Vermut.

 

Es tracta d’un espectacle de circ per a tots els públics amb molt d’humor. Es durà a terme al pati de l’Escola Valldeflors i cal reserva prèvia de l’entrada a través de la web www.entrapolis.com

 

Circuit Nòmada és una proposta de FiraTàrrega que neix a fi de contrarestar la caiguda de contractació artística provocada per la pandèmia de la COVID-19 i per tal de dinamitzar el mercat de les arts de carrer. Es crea així una xarxa d'exhibició de propostes artístiques seleccionades per la Fira i que son exhibides en municipis de diferents territoris al llarg de 2021.

En el cas de Tremp, aquesta proposta s’inclou dins la programació del cicle Nits a la Fresca, d’arts escèniques al carrer que se celebra des de fa més de 30 anys, completant així una programació diversa i de qualitat.