al contingut a la navegació Informació de contacte

Comencen els tallers d'orientació digital

Dirigits a persones actives que vulguin reorientar la seva carrera o treballadors en situació d’atur que vulguin treballar en el sector TIC

DIVENDRES 11 DESEMBRE 2020

L'Ajuntament de Tremp en col·laboració amb el departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Mobile World Capital han organitzat una sèrie de tallers d'orientació digital.

Els tallers van dirigits a persones actives o en situació d'atur i no és necessari tenir experiència prèvia en l'àmbit professional digital. Només cal tenir interès en voler redirigir la seva carrera cap al sector TIC. L'objectiu d'aquestes sessions és facilitar les eines perquè la ciutadania conegui la realitat del sector tecnològic i les noves oportunitats professionals que ofereix.

La primera jornada online tindrà lloc el dimarts 15 de desembre, de les 15h a les 17h i porta per títol: Reorientació de professionals i captació de talent per al sector TIC. En aquesta sessió Juliana Fernandes, fundadora i CEO de l’empresa Angá Estudio presentarà el seu cas d’èxit en el món tecnològic. Angá Estudio és una consultoria multicultural que impulsa els negocis a través d’estratègies que transformen. També s’aprofitarà per donar a conèixer el programa de la Barcelona Digital Talent.

La jornada del proper dimarts 15 de desembre, es complementarà amb 5 tallers més d'orientació dirigits a professionals sense experiència digital, que vulguin fer un canvi a la seva carrera. L'objectiu és que coneguin quina és la professió digital que millor s'adapta a les seves competències i habilitats. Seran tallers d'orientació, en línia i gratuïts, específics per conèixer de primera mà els àmbits professionals digitals on actualment hi ha més demanda de professionals. Els participants aprendran com treballa una persona en l'àmbit web o en el desenvolupament d'aplicacions mòbil i coneixeran les eines d'un consultor en CRM & ERP, les particularitats de treballar en el núvol o per a què serveix el Big Data i les seves principals aplicacions, entre altres. Les dates i títols d’aquests tallers els anirem fent públics paulatinament.

Per a participar en la primera jornada cal inscriure’s a l’enllaç: https://forms.gle/9AWTWV65JuFyyEix6