al contingut a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de reforma de la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp

Les obres van dirigides a millorar l’eficiència energètica, la funcionalitat i la salubritat de l’equipament

DISSABTE 29 JUNY 2024

La biblioteca pública Maria Barbal de Tremp millorarà l’eficiència energètica i la seva funcionalitat després d’executar les obres de rehabilitació que comencen aquest mes de juliol.

L'actuació suposarà una important millora de l’edifici amb un cost total de 289.900,27€ finançats al 100% per una subvenció de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Les actuacions serviran per adaptar l’edifici a les necessitats actuals, les més destacades són: impermeabilització de coberta, instal·lació d’un sistema de renovació d’aire, millora de l'aïllament tèrmic i instal·lació de proteccions solars en la façana, millora de l’accessibilitat de l’edifici, creació d'un espai polivalent, creació d’espais d’emmagatzematge, arranjament dels elements de façana deteriorats.

La previsió de durada de les obres és de dos mesos, quedant enllestides durant el mes de setembre. El mes de juliol la biblioteca romandrà oberta en el seu horari habitual, i el mes d’agost es tacarà al públic per completar les obres.