al contingut a la navegació Informació de contacte

Comerciants del Pallars visiten actius turístics de la Pobla de Segur

Era la segona sortida i va participar-hi una 15 de comerciants

DIMECRES 29 JUNY 2022

L'Ajuntament de Tremp organitza a través del seu projecte de dinamització comercial "Fem Pallars", una sèrie de sortides adreçades als professionals del sector comercial i de serveis per conèixer més a fons els actius turístics de la comarca.

En aquest marc de treball, ahir va tenir lloc la segona sortida, que va ser al municipi de la Pobla de Segur.

Els comerciants participants, principalment provinents de Tremp i la Pobla de Segur, van poder conèixer el conjunt modernista de Casa Mauri que inclou el Molí de l’Oli i el Palauet residencial, que en l’actualitat  allotja les dependències municipals. Posteriorment es van desplaçar fins la zona de l’estació on van poder conèixer el projecte empresarial de la Fàbrica de cervesa Ctretze i van dinar. Finalment, es va visitar la nova oficina de turisme, ubicada a l’estació de tren i que compta amb un espai d’interpretació d’Esports i Natura del Pirineu.

L'objectiu d'aquestes trobades és facilitar als professionals del comerç els coneixements pràctics entorn a diferents equipaments turístics del Pallars Jussà, partint de la idea que el comerç és un dels principals prescriptors turístics de cara als visitants.

A més, aquesta mena d'accions afavoreixen l'intercanvi entre professionals d'un mateix sector i ajuden a consolidar la cooperació entre empreses i associacions.

En la primera convocatòria els participants van conèixer les Botigues Museu i la Torre de Barta de Salàs de Pallars i per a la tardor s’està treballant en una nova proposta al municipi d’Isona i la Conca Dellà.