al contingut a la navegació Informació de contacte

Comerços del Jussà aprenen tècniques per dinamitzar els seus establiments

Aquest curs forma part del cicle de formacions específiques per al sector comercial i de serveis del Pallars Jussà que organitza l’Ajuntament de Tremp

DILLUNS 23 NOVEMBRE 2020

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Tremp ha organitzat a través del seu projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà una formació pràctica adreçada al sector comercial i de serveis de la comarca.

Juntament amb altres tallers que es duen a terme a través del projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà, liderat per l’Ajuntament de Tremp, aquesta formació té per objectiu capacitar el sector comerç i millorar les seves competències en l’àmbit de la comunicació i projecció de marca.

Aquest curs, que ha ofert Centre d’Estudis 80 de Tremp, ha consistit en dues sessions teòriques, que s’ha desenvolupat a través del campus virtual, i dues hores d’assessoraments personalitzats i individuals per a cada establiment participant.

Hi ha participat en total 11 comerços de la comarca. Properament també està previst dur a terme un taller de Lettering, com a tècnica complementària per a la decoració d’espais i materials de comunicació de marca.

Aquests cursos forman part del cicle de formacions específiques per al sector comercial i de serveis del Pallars Jussà que organitza l’Ajuntament de Tremp gràcies al finançament del programa Treball a les 7 comarques, del Servei d’Ocupació de Catalunya.