al contingut a la navegació Informació de contacte

Complertes les setmanes al Camp de Treball Local Jove de Tremp

Aquest mes de juliol una quarantena de joves han participat d’aquesta proposta de voluntariat entre diversos serveis de la ciutat

DILLUNS 26 JULIOL 2021

Aquest juliol la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Tremp ha reprès l’activitat del Camp de Treball Local Jove que va haver de suspendre al 2020 per la pandèmia.

 

Es tracta d’un seguit de propostes per a realitzar voluntariat entre diversos serveis a les persones de la població com son; l’esplai, la ludoteca, la biblioteca, la brigada municipal i l’entitat Alba Jussà. Els nois i noies inscrits, d’entre 13 i 17 anys, han treballat per setmanes a algun dels citats serveis.

 

Dinamitzar una activitat juvenil, aprendre a muntar una tarima, participar de les propostes d’Alba Jussà amb persones amb discapacitat intel·lectual, endreçar les principals novetats literàries a la biblioteca, fer una sortida amb els infants de la ludoteca La Cuca... Tot això i molt més per poder entendre com funcionen alguns serveis, agafar un compromís setmanal i fer un tastet del mon laboral.

 

Entre els joves participants es regala d’incentiu un val de 20 euros per a consumir al comerç local, unes entrades al cinema La Lira per fomentar l’interès per la cultura i una samarreta commemorativa de l’activitat.

 

El 5 d’agost es realitzarà l’activitat de comiat i coneixença on tots els participants es trobaran per a intercanviar experiències i compartir opinions.