al contingut a la navegació Informació de contacte

Conclou el concurs d’aparadors “Lletres i vins” a Tremp

La proposta s’ha emmarcat en el cicle Biblioteques amb què es vol acostar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya.

DIMECRES 22 MARÇ 2023

Aquest mes de febrer ha tingut lloc el concurs d’aparadors “Lletres i Vins” a la ciutat de Tremp, i ha consistit en la presentació d’una sèrie de maridatges de literatura i vins del Pallars en diferents comerços col·laboradors.

 

Aquesta proposta de dinamització sorgeix a través del projecte “Fem Pallars” de dinamització comercial, arran de la convocatòria del cicle anual Biblioteques amb DO, que organitzen a Tremp la Biblioteca Pública Maria Barbal i el programa Al teu gust, aliments del Pallars, amb la col·laboració dels cellers de la zona Pallars.

 

El concurs d’aparadors ha comptat amb la participació de 13 establiments comercials de la ciutat, cada un dels quals ha exposat una proposta de maridatge enoliterari. La proposta plantejava dues formes de participació al públic, d’una banda la votació virtual al millor aparador i de l’altra, un sorteig entre els visitants que presentessin un mínim de tres tiquets de compra en un dels establiments participants.

Els resultats d’ambdós jocs s’han fet públics aquesta setmana i han estat:

- El premi al millor aparador per a Flors Natural Dyes, que ha rebut una falca publicitària a Ràdio Tremp i un baner a Pallars Digital.

- El premi del sorteig per a Il·lu Lorente, que ha rebut un talonari de vals de descompte per valor de 100€ per bescanviar als comerços que han participat al concurs.

L’objectiu final d’aquesta mena d’accions és donar visibilitat al comerç de proximitat alhora que involucrar-lo a les activitats socials i culturals del municipi.