al contingut a la navegació Informació de contacte

Concurs d'aparadors per promoure la Fira del Codony

L’Ajuntament de Tremp organitza una nova edició del concurs “Aparadors de codonys” adreçat al comerç local

DISSABTE 26 SETEMBRE 2020

Un un mes de la Fira de Codony, des de l’àrea de Promoció Local es torna a organitzar el concurs “Aparadors de codonys”, adreçat als comerços i serveis de Tremp amb l’objectiu d’estimular les visites al comerç local alhora que unificar la imatge de la ciutat per donar major ressò a un dels seus esdeveniments més reconeguts: la Fira del Codony.

Els establiments que hi vulguin participar s’han d’inscriureper mail abans del 19 d’octubre (indicant: establiment, nom i cognom, DNI, telèfon de contacte, adreça electrònica i si s'és soci del CAT o no) i decorar els seus aparadors amb el codony com a motiu central. Aquests hauran d’estar exposats com a mínim des del 26 d’octubre fins al 2 de novembre.

El concurs tindrà un únic guanyador que escollirà el públic, votant a través del següent formulari. El premi consistirà en un xec de 300€ i una falca publicitària patrocinada per Ràdio Tremp. A més a més, els establiments que formen part del Comerç Associat de Tremp (CAT) optaran també a un accèssit que dotarà la pròpia entitat.

L’any passat el concurs va comptar amb la participació de 28 establiments i va guanyar la botiga Gourmet Pallars.

Consulta les bases del concurs.