al contingut a la navegació Informació de contacte

Concurs d'aparadors per promoure la fira del codony

L’Ajuntament de Tremp organitza una nova edició del concurs “Aparadors de codonys” adreçat al comerç local

DIMECRES 15 SETEMBRE 2021

A un mes de la Fira de Codony, des de l’àrea de Promoció Local es torna a organitzar el concurs “Aparadors de codonys”, adreçat als comerços i serveis de Tremp amb l’objectiu d’estimular les visites al comerç local alhora que unificar la imatge de la ciutat per donar major ressò a un dels seus esdeveniments més reconeguts: la Fira del Codony.

 

Els establiments que hi vulguin participar s’han d’inscriure abans del 8 d’octubre i decorar els seus aparadors amb el codony com a motiu principal. Aquests hauran d’estar exposats com a mínim des de l’11 d’octubre fins el 31 de novembre.

 

El concurs tindrà un únic guanyador que escollirà el públic, votant a través d’una plataforma online o presencialment el dia de la Fira del Codony. El premi consistirà en un xec de 300€ i una falca publicitària patrocinada per Ràdio Tremp. A més a més, els establiments que formen part del Comerç Associat de Tremp (CAT) optaran també a un accèssit que dotarà la pròpia entitat.

 

Aquesta és la tercera edició del concurs que compta amb molt bona acollida per part del sector. Els establiments guanyadors de les anteriors edicions han estat Gourmet Pallars, el 2019, i La Masovera, el 2020.