al contingut a la navegació Informació de contacte

Concurs d'engalanar balcons per la Festa Major

El Comerç Associat de Tremp promou aquesta iniciativa que dotarà amb 300€

DILLUNS 24 AGOST 2020

L’Ajuntament de Tremp i el Comerç Associat de Tremp (CAT) col·laboren en l’organització d’un concurs que té com a objectiu fer lluir els carrers de la ciutat de Tremp per la seva Festa Major.

Es tracta d’un concurs d’engalanar balcons obert a tota la ciutadania. L’únic requisit per participar és que la decoració tingui com a element predominant el color blanc.

Així, sota l’etiqueta #TrempenblancCAT, l’associació de comerciants de la localitat, el CAT, fa promoció del comerç local i posa de manifesta el seu valor com a sector clau per a la vitalitat territorial.

Per tal d’animar la participació i aconseguir que la ciutat de Tremp llueixi ben blanca del 5 a l’11 de setembre, l’associació destina un total de 300€ als premis. El primer premi es valorarà en 200€ i també es concedirà una menció especial dotada amb 100€.

Per tal de valorar de la manera més justa la qualitat decorativa dels balcons decorats, s’ha establert un sistema mixt: el 70% correspondrà a la decisió d’un jurat d’experts (decoradors i artistes locals) i el 30% a la votació popular a través del perfil d’Instagram del CAT (@cat.tremp).

Ja es poden consultar les bases i fer les inscripcions a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Tremp.