al contingut a la navegació Informació de contacte

Condecorat Lluís Oliva, policia local de Tremp

Rebrà una felicitació pública el Dia de les Esquadres

A l'esquerra, Lluís Oliva en servei
A l'esquerra, Lluís Oliva en servei

DILLUNS 18 OCTUBRE 2021

El proper 19 d’octubre se celebrarà a Vielha la festa anual de la Policia Autonòmica de Catalunya, coneguda com el Dia de les Esquadres. En aquesta festa es fa entrega de les distincions i condecoracions als policies que han destacat el darrer any.

Excepcionalment,  en aquesta edició també es lliuraran les distincions als agents que van destacar l’any 2019, ja que a causa de la pandèmia no s’havia celebrat l’acte el 2020.

Lluís Oliva, policia local del municipi de Tremp, serà guardonat per haver socorregut en primera intervenció una viatgera l’octubre del 2019 a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat mentre es trobava fora de servei.

La felicitació que rebrà és la recompensa d’una actuació meritòria i que, segons la instrucció 1/2014, de 9 de gener, per la qual es regulen la tramitació i la concessió dels diferents tipus de felicitacions públiques i condecoracions, Oliva n’és creditor per haver “tingut alguna actuació policial rellevant en l’execució, que hagi implicat un risc per a ells mateixos o per a terceres persones”.

També seran guardonats per la seva actuació a la Àrea Bàsica Policial 14 agents del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.