al contingut a la navegació Informació de contacte

Consulta a quina mesa electoral has de votar

Per garantir les mesures de seguretat, el col·legi electoral es situa al pavelló del Casal, consulta a quina mesa electoral has de votar i on se situa

DIJOUS 11 FEBRER 2021

Aquest any es durà a terme la votació al pavelló del Casal, un espai ampli, ventilable i amb diverses portes per crear circuits segurs d'entrada i sortida. Des de l'Ajuntament s'ha elaborat un dispositiu de mesures de seguretat per garantir que el 14 de febrer, data de les eleccions al Parlament de Catalunya, tant les persones que formin part de les meses electorals com les que hi vagin a votar tinguin les màximes garanties sanitàries.
Per tal d'evitar aglomeracions, i agilitzar el procés de vot presencial, podeu consultar amb antelació quina és la mesa electoral on heu de votar. Podeu mirar-ho a:

  • A la targeta censal, s'envia a tots els electors per correu postal.
  • Al web de l'INE. Empleneu les caselles amb les vostres dades i el web indicarà la mesa electoral on votar. CLICA AQUÍ.
  • A la carpa d’informació  que trobareu a l'exterior del pavelló i us orientarà de a quina mesa votar. 

Per tal de facilitar als electors la informació d'on han de votar, l'ajuntament ha elaborat diferents materials gràfics. Si viviu al nucli urbà de Tremp, podeu consultar els següents plànols per saber quina és la mesa electoral on heu de votar i on se situa dins el Pavelló del Casal. Les perosnes que viuen als nuclis de població agregats al municipi han de votar a la mesa 3r 1a ubicada al pavelló del Casal en una carpa de color vermell.