al contingut a la navegació Informació de contacte

CORDEVI- El Festival de Gastronòmic del Pallars ja té cartell per a aquesta 5a edició

La principal novetat del programa són les Viniverses, converses amb vi per reflexionar sobre qüestions i reptes individuals i col·lectius des de la ruralitat.

DILLUNS 29 AGOST 2022

L’Ajuntament de Tremp presenta el cartell de la 5a edició del CORDEVI - Festival Gastronòmic del Pallars, que organitza a través del seu programa Al teu gust, aliments del Pallars, amb la col·laboració d’altres ajuntaments i entitats del territori.

 

El protagonista de la gràfica d’aquest any és un corder xisquet que amb la mirada interpel·la l’espectador, fent-lo còmplice, per reivindicar una gastronomia i una sèrie de productes agroalimentaris que fan del Pallars un territori autèntic amb molt per descobrir. A la seva vora, la copa de vi en forma de cor recorda que el CORDEVI és festa, descoberta i connexió amb la natura.

 

Enguany, el festival CORDEVI comptarà amb  més d’una quinzena d’activitats que van des de concerts i espectacles fins a cursos de cuina amb degustació, així com jornades tècniques com la de Vins del Pirineu o la de cuina del corder del Pallars .

 

L’acte d’obertura del festival serà un concert a la capital del Jussà, el divendres 30 de setembre a càrrec de Dani Nel·lo i com l’any passat l’entrada inclou un “Paquito trempolí”, l’entrepà de corder que cada restaurant elabora amb una recepta pròpia.

 

La novetat d’aquesta edició seran les Viniverses, unes converses disteses amb una copa de vi a la mà per reflexionar i parlar sobre reptes individuals i col·lectius i sobre les maneres d’afrontar-los. Seran un total de tres propostes que comptaran amb música, dansa o poesia en entorns singulars del municipi de Tremp.

 

A més, les diferents fires de tardor que tenen lloc a la comarca, acabaran de bastir una oferta completa i atractiva per a públics de totes les edats i condicions, pallaresos i visitants.