al contingut a la navegació Informació de contacte

Cribratge poblacional voluntari per detectar la Covid-19 a Tremp

A partir de dilluns dia 30 de novembre al pavelló del Casal

DIVENDRES 27 NOVEMBRE 2020

Davant l’actual situació de la pandèmia al nostre municipi, el departament de Salut ha programat un cribratge poblacional voluntari i gratuït per detectar casos de Covid-19 entre els trempolins i trempolines.

A partir de dilluns 30 de novembre i fins el divendres 4 de desembre els professionals sanitaris s’instal·laran al pavelló del Casal de Tremp per a dur a terme aquestes proves a les persones que estiguin interessades en col·laborar.

L’horari serà de 10h a 14h i de 15h a 18h cada dia (excepte el dimecres dia 2 de desembre que allargaran les proves fins les 20h en l’horari de tarda).

Per a participar a aquest cribratge cal presentar-se en alguna de les franges horàries al pavelló del Casal i preferiblement anar-hi amb la targeta sanitària (si alguna persona no la té també hi pot participar, però dur-la agilitza el procés). Un cop allí caldrà esperar el torn si s’escau i posteriorment se li realitzarà el test. Un cop fet el test el temps d’espera per saber-ne el resultat és d’uns 15 minuts, temps el qual la persona testada haurà de romandre esperant fins que li donin el resultat.

Amb aquest cribratge poblacional el departament espera poder controlar la propagació de la Covid-19 a Tremp.