al contingut a la navegació Informació de contacte

Curs sobre tarifació per al sector comercial i de serveis

El projecte #FemPallars de dinamització comercial organitza aquesta formació per a professionals en actiu que vulguin millorar la seva estratègia empresarial

DIMECRES 14 JUNY 2023

El proper dilluns 19 de juny  tindrà lloc l’últim seminari de primavera del cicle de formació per al comerç. Es tracta d’una sessió intensiva sobre “Com posar preu als meus productes o serveis” i el conduirà  Eulàlia Balañá, d’EB Creació i Consolidació d’Empreses, al Centre d’Estudis 80  de Tremp.

L’objectiu de la formació és facilitar les eines pràctiques per decidir amb encert el preu a fixar a cadascun dels productes i/o serveis, de manera que garanteixi la viabilitat del negoci sense minvar-ne la competitivitat.

La formació tindrà un format intensiu en horari de migdia per tal de facilitar l’accés a professionals de petites empreses i comerços que a part de gestionar i administrar els seus negocis, són les mateixes persones que apugen cada dia la persiana i atenen al taulell.

Amb aquesta formació conclou un cicle de sessions pràctiques on a més d’aquest, s’ha tractat altres temes com la venda a través de les xarxes socials i l’impacte de l’interiorisme comercial a l’hora d’atraure i fidelitzar la clientela. En total hi han participat una vintena de professionals del Pallars Jussà.

Tots els seminaris i tallers que organitza el projecte de dinamització comercial #FemPallars estan finançats pel programa Treball a les Comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya.