al contingut a la navegació Informació de contacte

El comerç del Pallars Jussà, prescriptor del territori

El projecte de dinamització comercial Fem Pallars ha organitzat la primera sortida al municipi de Salàs de Pallars.

DILLUNS 17 MAIG 2021

Aquest passat dijous diversos comerciants del Pallars Jussà han participat a la primera sortida “Comerç ambaixador del Pallars” organitzada en el marc del programa Treball a les 7 comarques que desenvolupa l’Ajuntament de Tremp.

 

La primera trobada s’ha dut a terme a Salàs de Pallars i s’han visitat dos actius turístics especialment relacionats amb el seu sector: les Botigues Museu i Centre d’Interpretació de l’Antic Comerç i la Torre de Barta, un espai d’art i història que ocupa tres plantes d’una de les antigues torres de defensa de la vila de Salàs.

 

Aquesta és la primera de diverses propostes adreçades als comerciants de la comarca i té la voluntat de millorar els coneixements dels actius patrimonials i dels serveis turístics de la comarca als comerciants com a sector prescriptor, alhora que crear xarxa entre els professionals del comerç.  Així mateix, aquestes propostes d’oci volen afavorir noves vies de col·laboració entre sector comercial i sector turístic.

 

Igual que les properes visites, aquesta sortida ha tingut lloc en horari de migdia per tal de facilitar l’accés del màxim nombre de comerciants. La propera està prevista al conjunt modernista de Casa Mauri, a la Pobla de Segur.

Descarregueu-vos aquí el dossier informatiu de la sortida.