al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell d’Infants de Tremp inicia nou projecte

La reforma del parc infantil de l’Estació és l’objectiu aquest 2024

DIMECRES 17 ABRIL 2024

L’Ajuntament de Tremp reprèn les sessions del Consell d’Infants, un òrgan consultiu que afavoreix la participació de les nenes i nens per a fer una ciutat més amable i adaptada a les seves necessitats.

Per tal d’iniciar el projecte s’ha buscat una nova fórmula que faciliti la implicació dels infants, desvinculant les escoles i afavorint un espai neutre i voluntari els dijous a la tarda.

El primer projecte que es vol treballar amb el suport del Consell d’Infants és la reforma del parc de l’Estació, una qüestió pendent i un objectiu per a l’equip de govern. Per aquest motiu s’ha fet una crida perquè nenes i nens de 9 a 11 anys s’inscriguin per a formar part del procés de disseny del nou parc.

La proposta s’articula en 4 trobades amb un grup de màxim 15 infants, conduït per una dinamitzadora i acompanyat pels tècnics municipals d’obres i serveis i els regidors d’obres i participació ciutadana.

Es preveu celebrar les trobades durant la primavera i deixar enllestida la proposta abans de l’estiu per tal que es pugui executar la remodelació durant la tardor.

Cada any s’escollirà un projecte en el que fer partícips els infants i es donarà l’oportunitat de formar-ne part a nous nens i nenes.

INSCRIPCIONS