al contingut a la navegació Informació de contacte

El Cordevi tornarà a sacsejar el Pallars aquesta tardor!

El festival suma 6 edicions amb una aposta clara per la gastronomia local i el seu valor com a actiu del territori

DIVENDRES 11 AGOST 2023

Des del programa Al teu gust aliments del Pallars, l’Ajuntament de Tremp ha començat a treballar en coordinació amb altres ajuntaments i entitats, productors i restauradors, en les activitats que configuraran el festival gastronòmic del Pallars, CORDEVI d’aquesta tardor.

Enguany, el festival arrencarà l’última setmana de setembre amb el Vianda a la Pobla de Segur i conclourà el 12 de novembre amb la jornada de Rememoració de la Fira de Salàs de Pallars.

Entremig, tindran lloc diverses activitats en entorns privilegiats del Pallars, que tenen com a protagonistes els productes agroalimentaris locals i la seva gastronomia i que s’entrellacen amb les arts escèniques, la cultura i la reflexió.

La música, una vegada més, torna a tenir un paper destacat en l’oferta, de manera que el públic del CORDEVI podrà gaudir de propostes locals, com Celobert o Itsasgorak, i d’altres, com la banda Koko-Jean & the Tonics, que oferiran el concert d’obertura del Festival, el 29 de setembre a la Pl. Capdevila de Tremp .

Així mateix, amb l’edició d’enguany es dona continuïtat a les “Viniverses” i al “Cuinatast”, del qual s’han programat 2 sessions, una a la Pobla de Segur i l’altra a Tremp.

A més, com en la darrera edició, el programa incorporarà diverses jornades tècniques per a restauradors i productors.