al contingut a la navegació Informació de contacte

El Dispositiu d'Inserció Laboral de l'Ajuntament de Tremp tanca el curs amb l'entrega d'un centenar de diplomes

El regidor de benestar, ha fet entrega dels certificats a l’alumnat

DIMECRES 13 DESEMBRE 2023

El dispositiu d’inserció de l’Ajuntament de Tremp ha programat al llarg de l’any 2023, 11 accions formatives en les que han participat 180 persones, de perfils molt diversos i d’edats compreses entre els 16 i els 65 anys.

Les accions s’han centrat en àmbits com les cures de les persones i els coneixements d’electricitat per abordar la implementació de plaques solar, entre d’altres.  

A banda dels continguts específics de les diferents formacions, durant  l’acompanyament a la inserció laboral, s’han treballat també, aspectes formals de suport a la recerca i estratègies per afrontar processos de selecció.

En l’acte de lliurament de diplomes han participat Carlos Trinidad, regidor de Benestar i Salut de l’Ajuntament de Tremp, Joaquim Majoral, regidor de Manteniment i via pública i la regidora de Comunicació i Tecnologia, Alba Moré. Tots ells han destacat la importància de la formació contínua i de reciclatge per adaptar-se als canvis del mercat laboral. En aquest sentit, han defensat el paper del dispositiu d’inserció com una eina útil de suport a la recerca d’ocupació, una etapa que pot repetir-se en diversos moments al llarg de la vida i per la que cal comptar amb recursos específics.

Per al 2024, el dispositiu d’inserció de l’Ajuntament de Tremp programa noves accions formatives que podran consultar-se en breu a través de la xarxes socials de l’ajuntament de Tremp. L’objectiu es donar suport i reciclar els diferents perfils laborals treballant d’acord amb les necessitats del territori i les empreses locals, així, les formacions especialitzades volen donar resposta a àmbits estratègics pel desenvolupament de la comarca.