al contingut a la navegació Informació de contacte

El Mostremp arriba a la 13a edició i obre convocatòria

L’Associació Amics del Cinema de Tremp, Mostremp es desvincula de l’organització de la Mostra de Cinema Rural que passa a dependre de l’Ajuntament de Tremp. L’Associació Amics del Cinema de Tremp, Mostremp s’encarregaran de tasques d’assessorament i triatge dels curts presentats

DIVENDRES 12 GENER 2024

La Mostra de Cinema Rural, Mostremp arriba a la tretzena edició amb canvis importants pel que fa a la seva organització.

L’associació Amics del Cinema de Tremp Mostremp vol desvincular-se de l’organització del festival pel fet que s’ha fet una proposta cultural molt gran i costosa de gestionar per un grup de persones voluntàries associades. Des de l’entitat es vol continuar posant en valor el territori i el cinema i, per aquest motiu continuaran organitzant el cicle de cinema independent El Projector a La Lira i faran tasques d’assessorament a l’Ajuntament per a poder dur a terme un Mostremp de qualitat.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Tremp considera que el Mostremp té entitat pròpia, és un revulsiu per la ciutat i la comarca i cal continuar impulsant el cinema i l’entorn. Per tot això, s’assumirà l’organització i el 100% dels costos del festival des de la regidoria de cultura de Tremp.

Amb tots aquest condicionants, l’any 2024 arriba un Mostremp que torna als orígens amb les dates del 23 al 25 d’agost. Aquesta setmana es publiquen les bases que regulen el concurs de curtmetratges de temàtica rural dotat amb premis de 2.000 euros i 1.000 euros a la secció oficial.

Podeu consultar-ne les condicions a la web www.mostremp.cat