al contingut a la navegació Informació de contacte

El Ple de l'Ajuntament de Tremp dona suport a la pagesia amb una Declaració Institucional

Aquest dilluns a la sessió plenària del mes de març

DILLUNS 04 MARÇ 2024

El Ple de l’Ajuntament de Tremp portarà al plenari la declaració institucional en suport a la pagesia davant la crisi i les mobilitzacions del sector agrari. La declaració expressa la importància de defensar els interessos del sector primari i insta a les administracions a adoptar polítiques actives per revertir la crisi, així com el compromís de l’Ajuntament per seguir impulsant mesures de suport als productors, productes i  mercats de proximitat principalment dins del marc del projecte Al teu gust, aliments del Pallars.

D’altra banda, en el plenari també es tractarà l’actualització del contracte de subministrament d’una solució software de gestió d’expedients, el conveni de gestió del fons de finançament Next Generation pel projecte de comerç i la taxa per la retirada de vehicles abandonats o estacionats defectuosament o abusivament a la via pública.

El ple d’aquest dilluns també ratificarà una moció conjunta dels grups municipals de l’Ajuntament en defesa de l’ús públic obert a tota la ciutadania dels nostres rius i de rebuig a la privatització de la seva gestió. Tot i que la Generalitat ja ha retirat la proposta de reglament, s’insta als grups parlamentaris a tramitar al parlament la derogació de l’article 28.5 de la llei de pesca.