al contingut a la navegació Informació de contacte

El President de la Generalitat, Pere Aragonés, visita l'Ajuntament de Tremp

Ha començat la seva primera visita institucional a l’Alt Pirineu i Aran a Tremp

DIVENDRES 11 JUNY 2021

El Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Tremp, després de l’entrega del 53e Premi d’Honor de les Lletres Catalanes d’ahir dijous. L’Alcaldessa Maria Pilar Cases, la Delegada del Govern, Maria Rosa Amorós i els regidors i regidores del consistori han rebut al president, al vestíbul de l’Ajuntament, els treballadors municipals també li han donat la benvinguda.

La visita del President, ha comptat amb la signatura del llibre d’honor, i en nom del consistori, l’alcaldessa acompanyada de la resta de regidors li ha lliurat un lot de productes locals. 

L’alcaldessa li ha volgut exposar algunes de les inquietuds del territori, com són la necessitat d’impulsar el Reg de la Conca de Tremp, un obra que es troba en primera fase i que la seva millora suposaria un gran desenvolupant econòmic per la zona, en àmbit social ha remarcat la necessitat d’augmentar la capacitat d’usuaris del centre de dia, la qual amb la crisi sanitària ha sofert una gran reducció de l’oferta de places,  i ha posat en valor el territori Geoparc Orígens, un projecte del qual necessitem l’ajuda de l’administració per poder conservar i continuar impulsant els valors i la conservació del patrimoni geològic i cultural, és per aquest motiu que li demana al President apostar per les energies renovables com són les plaques solars, però buscant l’opció que eviti que tingui un impacte greu sobre el territori.

Finalment, l’alcaldessa també ha posat sobre la taula la urgència del desplegament del govern a l’Alt Pirineu i Aran, una actuació bàsica per la millora dels serveis públics de la nostra zona i aconseguir les mateixes oportunitats que la resta de demarcacions veguerials. La implantació de delegacions territorials ens portarà a assolir una administració més propera a la ciutadania i més eficient.

Amb aquesta assistència, L’ajuntament de Tremp s’ha convertit en el primer ajuntament que ha visitat el President a l’Alt Pirineu i Aran en acte oficial des que va ser escollit en el càrrec, el passat 24 de maig.