al contingut a la navegació Informació de contacte

Es presenta el programa del Cordevi 2021 amb una 20a d'activitats

El 2021, el Festival de Gastronòmic del Pallars té lloc del 2 d’octubre al 14 de novembre i estrena web, on ja s’hi pot trobar un avanç del programa

DIMARTS 14 SETEMBRE 2021

Aquesta tardor, del 2 d’octubre al 14 de novembre, torna al Pallars el CORDEVI, el festival gastronòmic del Pallars.

 

En aquesta ocasió, el festival reuneix una vintena d’activitats, entre caminades de pastor, descobertes de productes a les explotacions, tallers i xerrades... Enguany, a més s’aposta per reforçar la programació amb propostes culturals, allargant així la mà a un sector que també segueix patint les conseqüències de la crisi sanitària.

 

El programa inclou propostes clàssiques, com la caminada de pastor de Rivert a Salàs,  “Pastor per un dia” a Basturs o aperitiu i concert a la vinya; i altres de noves, com un escape room a la vinya o un tast de formatges i vins amb una lectura dramatitzada. A més, hi ha  previstes activitats proposades per a professionals, com la Jornada de Vins del Pirineu.

 

Paral·lelament, i com és habitual en el marc del festival un gran nombre de bars i restaurants tornen a oferir menús especials km0 amb producte 100% pallarès. I com a novetat, els bars de Tremp incorporen a la seva oferta els Paquitos, l’entrepà de carn de corder de moda, sota l’eslògan “Pintxo-Paco, tasta el teu Paquito trempolí”.

Ja es pot consultar el programa provisional i informació relativa al Pallars al nou web del festival. A partir del dia 15 s’hi podran reservar i comprar les entrades per a les diferents activitats.

El CORDEVI és un aparador que dona als visitants i al públic local l'oportunitat de conèixer de primera mà la gastronomia d'aquesta comarca i els productes agroalimentaris que la fan única.

 

Tot i que els productes estrella que defineixen el CORDEVI són el corder i el vi, el públic participant hi pot descobrir alhora una gamma molt més àmplia de productes que s’elaboren al Pallars, com la cervesa, l’oli, el safrà o la mel, entre altres.

 

CORDEVI és el festival gastronòmic del Pallars que organitza l’Ajuntament de Tremp a través del seu programa Al teu gust, aliments del Pallars i amb la col•laboració de diferents entitats i administracions locals.