al contingut a la navegació Informació de contacte

Es tanquen els accessos principals dels espais naturals del municipi de Tremp per l’elevat risc d’incendi

Tremp es troba en nivell 3 del pla ALFA

DIVENDRES 13 AGOST 2021

L’Ajuntament de Tremp ha activat en fase d’alerta el pla d’actuació municipal d’emergències per incendis forestals, donat que el municipi es troba en nivell 3 del pla ALFA.

Durant l’activació d’aquest pla, el consistori ha restringit l’accés als espais naturals de la Serra de Lleràs, la de Sant Gervàs i els Nerets a tot aquell que no sigui resident. També han quedat restringides les activitats agrícoles que puguin generar risc d’incendi, i s’ha limitat la circulació motoritzada al medi natural.

Per tal de controlar la situació ha calgut adaptar els serveis de la Policia Local de Tremp. Tot i això, és necessària la coordinació amb els Cos de Mossos d’Esquadra, el d’Agents Rurals  i amb els municipis veïns de Talarn, Conca de Dalt i Salàs de Pallars a causa de la gran extensió i complexitat del terme municipal.

Per últim, l’Ajuntament ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana i ha demanat extremar al màxim les precaucions al medi natural.

Podeu consultar el mapa amb els accessos restringits al següent enllaç: https://www.instamaps.cat/visor.html?businessid=16c75beaa29ec450d5ca30c147684be0&3D=false