al contingut a la navegació Informació de contacte

Exposició Joan Subirana, Una vida filant paraules

Ja es pot visitar al Casal Cultural de Tremp aquest repàs per la vida social i cultural de la ciutat de la mà del poeta

DIMECRES 16 SETEMBRE 2020

El 5 de setembre es va inaugurar a Tremp l’exposició Joan Subirana, una vida filant paraules. Aquesta mostra gràfica i fotogràfica ofereix un recorregut per la vida d’aquest trempolí adoptiu, mestre i poeta, que va fer seu el pols de la ciutat, acompanyant-la en la seva activitat social i cultural durant més de mig segle. La vida i obra de Subirana ens revela l’esportista apassionat, el jove fascinat per la bellesa i l’amistat, el treballador incansable, el reivindicador de la cultura catalana i el mestre entranyable.

La mostra s’ha confeccionat a partir del fons documental que la família Subirana ha cedit a l’Ajuntament de Tremp a través de l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà. L’exposició pretén portar records d’una època a molts trempolins i trempolines i fer palès, a la vegada, la gran activitat cultural social que es va generar a Tremp, en part gràcies a l’impuls del protagonista.

L’exposició romandrà oberta fins l’1 de novembre a la sala d’actes del Casal Cultural de Tremp i es podrà visitar individualment o en grups de màxim 15 persones tots els dissabtes per la tarda de 17.30h a 20.30h i els diumenges al matí d’11h a 13.30h.