al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalitzen els cicles Nits a la Fresca i Cucaestiu a Tremp

Aquest any les propostes han tornat a dispersar-se en diversos punt de la ciutat

DILLUNS 22 AGOST 2022

Acaba l’agost i amb ell es van finalitzant diverses propostes culturals i festives a Tremp. D’una banda, dijous dia 18 d’agost es va donar per acabat el cicle de propostes escèniques al carrer Nits a la Fresca, un clàssic a Tremp des de fa més de 30 anys. Música clàssica, circ, cinema  la fresca, poesia, teatre i havaneres amb rom cremat per a rematar una programació pensada per a tots els gustos i edats.

Aquest estiu les Nits han tornat a ser obertes, sense controls d’aforament, sense inscripcions i en diversos escenaris a l’aire lliure de la ciutat. Amenitzar l’estiu amb propostes culturals no és una iniciativa innovadora, però aconseguir fer-ho durant més de 30 anys de forma continuada i sense aturar-nos ni per la pandèmia sí que té mèrit. A més, les propostes sempre tenen el component d’unir estil i territori ja que es programa a partir de propostes d’artistes el més km0 possible sempre amb un segell de qualitat.

I en aquesta línia, el dimarts 23 d’agost es donarà per acabades les propostes de La Cucaestiu: activitats pensades per a infants tots els dimarts de 18h a 21h. Escuma, jocs d’aigua, tallers, jocs de fusta, contes i tallers de circ conformen també una programació que vol afavorir l’esbarjo dels més petits d’una manera democràtica (són activitats gratuïtes) i lúdica (són propostes amb una vessant educativa) tenint en compte també els professionals del territori.

Amb el final de les Nits a la Fresca i La Cucaestiu la capital del Jussà encara els darrers dies abans de la Festa Major, enguany del 5 a l’11 de setembre.