al contingut a la navegació Informació de contacte

Fira del Codony a la xarxa

Davant l’entrada en vigor de les mesures de prevenció de la Covid19, l’Ajuntament repensa la seva fira en un format 100% virtual.

DILLUNS 19 OCTUBRE 2020

L’ Ajuntament de Tremp havia començat a treballar en els preparatius d’una 19a edició de la Fira del Codony  adaptada a la nova realitat però amb format presencial, apostant per ajudar a mantenir la vitalitat del sector productiu i el dinamisme de la ciutat.

Si bé per a aquesta edició marcada per la incertesa, ja hi havia la previsió de complementar l’esdeveniment amb un espai virtual, les noves restriccions marcades aquest passat divendres, obliguen a suspendre la seva celebració al carrer i repensar el seu format que, finalment, serà 100% virtual.

Així, els expositors que havien fet reserva d’un espai a la Fira del Codony 2020, ja han estat informats que poden recuperar l’import íntegre de la taxa, així com gaudir d’un espai digital a la web www.firacodonytremp.cat per publicitar els seus productes elaborats amb codony i/o oferir ofertes especials.

D’altra banda, a la plana web de la Fira durant tot el dia 31 d’octubre s’oferiran activitats de divulgació sobre el codony i els seus derivats, així com dels altres productes del Pallars. I ja s’han obert els perfils del Codony a les xarxes socials Instagram i Facebook, on es podrà seguir el què passa a la ciutat de Tremp en relació a aquesta fira, els seus expositors i l’activitat complementària.

El que sí que de moment està previst mantenir és la programació paral·lela que s’emmarca en el festival CORDEVI. Dues activitats a l’aire lliure que tindrien lloc el diumenge 1 de novembre: una recollida de safrà a la finca de Safrà del Pallars amb esmorzar amb productes de Casa Badia i celler Vilacorona, i una experiència enoartística a càrrec de Clara Peya i Sílvia Capell, al Celler el Vinyer amb productes de Carnisseria Castilló i Forn de pa Ribera.

Per tal d’animar la fira es va organitzar un concurs d’aparadors entre els comerços de la ciutat. Aquesta activitat es manté i tota la població pot votar el que més li agradi a través d’internet: https://forms.gle/KYdKByyzDVJGf6Pk6. L’establiment guanyador rebrà un premi de 300€ i una falca a Ràdio Tremp per la campanya de Nadal. A més el Comerç Associat de Tremp també col·labora en aquesta iniciativa i premiarà el millor comerç associat amb un baner publicitari en un mitjà local.