al contingut a la navegació Informació de contacte

Formació en estratègia comercial adaptada a les necessitats de petites empreses del Pallars

El servei de consolidació i creixement empresarial d’Al teu gust, aliments del Pallars atén 10 empreses a través d’itineraris personalitzats

DIMARTS 23 NOVEMBRE 2021

Deu empreses agroalimentàries del Pallars participen als itineraris personalitzats d’estratègia i comercialització que organitza el programa de l’Ajuntament de Tremp, Al teu gust, aliments del Pallars.

 

Es tracta d’una proposta formativa que s’ha estructurat en dues sessions d’assessorament teòriques, cadascuna per a 5 de les empreses inscrites, i es completarà amb sessions  d’assessorament individualitzades.

 

Els continguts específics giren entorn a l’estratègia de negoci de cada empresa participant, la identificació dels aspectes que poden generar desajustos i com revertir-los, l’anàlisi de l’estratègia de màrqueting, en quin mercat incidir i com generar-hi impacte i, finalment, identificació de les claus per optimitzar l’estratègia comercial i de vendes.

 

L’encarregat de crear i conduir aquests itineraris és l’especialista en estratègia, gestió i màrqueting Xavier Lamote, d’Activa Consultors. Les deu empreses participants, totes ells dels Pallars, tenen diferents realitats tant pel que fa al producte/servei que comercialitzen, com pel que fa a la seva estructura empresarial. Concretament, són empreses dels sectors del vi, la cervesa, la carn, forn i pastisseria, transformació de fruits secs,  mels i plantes aromàtiques i conserves.

 

Des de l’any 2018, el programa Al teu gust, aliments del Pallars desenvolupa una proposta de servei a petites empreses agroalimentàries de muntanya fonamentada en la innovació, la transferència de coneixement i la cooperació público-privada que permeti posicionar el Pallars i les seves empreses. Aquests itineraris formatius s’emmarquen en aquest servei.