al contingut a la navegació Informació de contacte

Formació #fempallars de suport i millora de la competitivitat per al sector comercial i de serveis

Aquest mes ha arrencat un nou cicle de tallers pràctics de comerç per treballar competències bàsiques en diferents àmbits.

DIJOUS 16 FEBRER 2023

L’Ajuntament de Tremp, a través del programa de dinamització comercial #FemPallars, ha començat una sèrie de quatre formacions curtes per als sectors comercial i de serveis del Pallars.

L’objectiu d’aquestes propostes és oferir nocions bàsiques en diferents àmbits per tal d’orientar els professionals del comerç en la millora de les seves competències i, per tant, del desenvolupament i el posicionament dels seus negocis.

D’una banda, la setmana passada va tenir lloc una sessió dedicada a l’Administració electrònica i sobre com relacionar-s’hi, per exemple a l’hora de facturar, de demanar permisos i llicències, etc. I dimarts, una sessió sobre la venda a través de les xarxes socials, amb Ester Barqué.

D’altra banda, per al mes vinent estan previstes dues sessions més, una sobre interiorisme comercial i una altra sobre com posar preu als productes o serveis.

Les propostes tenen lloc al Centre d’Estudis 80 de Tremp i van a càrrec de consultors especialitzats en cada tema. Per tal de facilitar la participació del major nombre de professionals, s’organitzen les sessions en horari de migdia.