al contingut a la navegació Informació de contacte

Guanyador concurs Aparadors de codonys

Per votació popular, el premi ha estat per la Botiga La Masovera

DIMARTS 03 NOVEMBRE 2020

El concurs Aparadors de Codonys, és una de les activitats que tot i el caràcter virtual de la Fira d'enguany, ha seguit endavant. L'objectiu de la proposta era incentivar els comerciants del municipi a decorar els seus establiments amb motius relacionats amb aquesta fira tan emblemàtica i, d'aquesta manera, mimetitzar el comerç local amb la Fira del Codony.

En total han participat en el concurs 12 establiments comercials. Enguany hem pogut observar un gran ventall de propostes, totes adaptades a la possibilitat de cada expositor. La creativitat a jugat un paper molt important, i cada establiment ha decorat el seu aparador amb molt de gust i imaginació.

El premi ha estat per a la Maite Ramoneda de la botiga La Masovera, dedicada a l'elaboració de cervesa artesana situada a la rambla de Dr. Pearson. Aquest aparador ha destacat per l’element central que era un “codonyer” en blanc amb llum, completaven l’escenari uns codonys de paper i el producte estrella que elabora Cervesa La Masovera anualment commemorant la Fira del Codony: la cervesa “Codonyera”.

Han  votat 693 persones a través del formulari en línia.

El premi del concurs consisteix en un xec de 300€ i una falca publicitària patrocinada per Ràdio Tremp. A més a més, atès que La Botiga La Masovera és un establiment adherit al CAT recull el premi general i l'accèssit finançat per la mateixa entitat. Enhorabona!