al contingut a la navegació Informació de contacte

Iniciem el projecte AMICC al Pallars Jussà

Amb una prova pilot a la zona del nucli històric de Tremp.

DIUMENGE 15 DESEMBRE 2019

L’Ajuntament de Tremp, a través del projecte de dinamització comercial que desenvolupa al Pallars Jussà, posa en marxa una iniciativa per millorar la imatge i la vitalitat de les zones comercials de la comarca: el Projecte AMICC.

El projecte es desenvolupa en el marc del programa Treball a les 7 comarques, del Servei d’Ocupació de Catalunya, i la primera acció que s’hi durà a terme és una prova pilot al nucli antic de Tremp amb l’objectiu d’activar establiments comercials tancats.

Aquesta acció de dinamització de locals té dos objectius principals: facilitar la venda o lloguer d’espais comercials sense activitat fent-los més visibles i atractius,  alhora que millorar la imatge dels carrers donant vida a locals on no s’està desenvolupant activitat econòmica.

Podran participar del projecte AMICC tots els comerciants del Pallars que s’hi adhereixin com a col·laboradors. I en la mesura que hi hagi disponibilitat de locals cedits per propietaris d’aquest barri, els comerciants col·laboradors podran gaudir d’un espai d’aparador de forma gratuïta, tot acceptant una sèrie de compromisos.

A mitjà termini està previst que aquesta acció es realitzi també a La Pobla de Segur, on actualment s’està fent el cens de locals, i a d’altres municipi que hi estiguin interessats.

Els comerciants i propietaris interessats poden adherir-se al projecte i per a més informació poden adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica  de l’Ajuntament de Tremp. 

AMICC és l’acrònim dels eixos sobre els quals es sustenta aquest projecte: acció, atès que és necessari per emprendre accions des de la cooperació i la implicació de diferents sectors públics i privats; millora i revitalització de l’entorn urbà; innovació, a l’hora de donar una resposta compartida i coordinada per afrontar problemes nous amb solucions noves; comerç que, com a agent clau en la cohesió social i econòmica del territori, precisa el suport de l’administració. I convivència, perquè cal mantenir vives i agradables les àrees urbanes perquè siguin espai de convivència per a veïns i visitants.

Vegeu el fulletó informatiu

Adheriu-vos al projecte com a establiment comercial/ de serveis col·laborador.