al contingut a la navegació Informació de contacte

Joc d’aparadors a Tremp per la fira “Pallars Terra de Corder”

15 establiments comercials col·laboren amb la proposta que arrenca el proper 17 d’abril i que vol posar en valor la ramaderia de l’oví

DILLUNS 17 ABRIL 2023

A partir del proper dilluns i fins el 5 de maig, tindrà lloc a Tremp un joc per a tots els públics a diversos aparadors comercials de la ciutat. L’objectiu de la proposta és difondre els “superpoders” del corder del Pallars i començar a fer bullir l’olla per la propera fira que s’està organitzant per als dies 6 i 7 de maig.

 

El joc consisteix a trobar a cada aparador una “vinyeta” amb un dels beneficis que suposa el manteniment de la ramaderia de l’oví al Pallars, i relacionar-lo amb una paraula clau al fulletó del joc. En finalitzar el termini es sortejaran diversos premis entre les butlletes participants, tots ells relacionats amb la fira: des de tiquets per a la Pallars Food Fest o el dinar popular de corder, fins a samarretes, llibres i passis per a les activitats del cap de setmana.

 

A més, hi haurà la possibilitat de guanyar 100€ en vals de descompte a través d’un sorteig a Instagram entre les fotografies dels aparadors col·laboradors que incloguin les etiquetes de l’establiment fotografiat i el projecte @fempallars_dinamitza, així com el hashtag #pallarsterradecorder.

 

Aquest joc és una iniciativa de l’Ajuntament de Tremp i s’organitza a través del projecte de dinamització comercial #FemPallars per tal de visibilitzar el comerç de proximitat i  d’estimular  la seva vinculació amb la vida social i cultural del territori.

Flayer