al contingut a la navegació Informació de contacte

Jose Luis Alcaine, jurat del 12è Mostremp

El director de fotografia exercirà de membre del jurat acompanyat de l’actor Joan Pera i de Ramon Alaró, director de CurtÀneu

DIJOUS 20 JULIOL 2023

Del 3 al 6 d’agost, Tremp tornarà a acollir la mostra de cinema Rural al Pallars. El festival Mostremp, portarà a Tremp una selecció de 16 curtmetratges de temàtica rural a la secció oficial a concurs d’entre els 290 curts presentats.

Un any més, l’associació Amics del Cinema de Tremp i l’ajuntament de Tremp han previst un cap de setmana llarg farcit de propostes per a tots els públics però especialment centrat en les seccions oficials on es projectaran els curts preseleccionats.

Enguany el Mostremp arriba una setmana abans del que és habitual i compta amb un jurat de luxe. D’una banda el mític director de fotografia Jose Luís Alcaine, que ha treballat en grans produccions audiovisuals i és la mà dreta de Pedro Almodovar. Alcaine rebrà el suport d’un clàssic de l’humor català, l’actor Joan Pera. i finalment, tanca aquesta tríada de talent el director del CurtÀneu Ramon Alaró, veí del Mostremp al Pallars Sobirà.

D’entre la programació complementària, destacar els Contes Macabres de la cia lleidatana el Sidral, la matinal infantil amb la projecció del film Oink, Oink i la Festa del Cinema amb la música de Na Tirant i food trucks pirinenques.

El Mostremp es consolida com una proposta cultural insòlita al territori català ja que posa la ruralitat al centre i la transforma en un element potenciador, en aquest cas del bon cinema.