al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Tremp aprova un pressupost de 5,6 milions d’euros per al 2023

També s’ha aprovat el conveni de cessió d’un espai per establir els serveis d’intervenció socioeducativa

DIMARTS 17 GENER 2023

El ple de l’Ajuntament de Tremp ha aprovat aquest dilluns un pressupost de 5,6 milions d'euros per al 2023 amb els vots favorables de d’ERC i Junts per Tremp i l’abstenció de Compromís per Tremp.

L’alcaldessa ha  explicat que s’ha treballat amb un pressupost realista, el qual no contempla subvencions perquè s'aniràn incorporant al pressupost a mesura que vagin arribant. S’està treballant amb diferents línies d’ajudes, algunes d’elles encarades a millorar l’eficiència dels equipaments municipals com són la casa consistorial i la biblioteca pública. També ha avançat que un dels projectes que es vol portar a cap és la reforma del centre històric de Tremp.

Pel que fa a les inversions, dotades amb 119640.86€, destaquen la col·locació d’un desfibril·lador a la Terreta l’arranjament del  parc Flors Cirera, l’adquisició de material informàtic per l’Escola de Música i la Biblioteca i la millora de l’enllumenat públic.

La cap de l’oposició, Sílvia Romero, ha comentat que el pressupost municipal és un dels fets més importants de cada any, i hauria de reflectir l’objectiu de l’equip de govern. L’oposició ha considerat que és un pressupost de mínims, el més senzill possible on no hi ha cap projecte ni inversió reflectida.

 

Per altra banda, també s’han aprovat un parell de convenis amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà, un per la cessió d’ús d’un bé patrimonial, per ubicar-hi els serveis d’intervenció socioeducativa i l’altre una addenda del conveni de col·laboració interadministrativa per la prestació del servei d’assistència tècnica, on s’amplia la dedicació que realitza a l’Ajuntament de Tremp de l’arquitecte membre dels serveis tècnics del Consell Comarcal.